tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kattohommia




Juuri kun olimme aloittamassa kattotuolien asentamisen niin kelit muuttuivat myrskyksi sormia napauttamalla. No yhtenä päivänä kävimme hetken aikaa kämpillä istuskelemassa, kunnes kelit taas vaihtui parin tunnin päästä aurinkoiseksi ja takaisin töihin!




Laitoimme ohjurilangan liimapuihin molemmille puolille kiinni ja mittasin jokaiseen palkkiin merkin, jotta saamme kaikki samaan linjaan. Pari äijää kantoi  oikeet palkit, myö naiset nostettiin ylös telineille ja katottiin kohilleen ja pari äijää ruuvas ne kiinni. Tässä kohtaa meni suht sujuvasti hommat.





Toisella seinällä hommat hidastui kyllä melkoisesti, koska täytyi moottorisahalla kolota hirsiin paikat palkeille. Välillä testailtiin sopiiko ne kohilleen ja sit taas sahaamista. Kattotuolien alle tuli myös eristeet hirttä vasten.
Pitkille liimapuille täytyi myös kolota moottorisahalla paikat. Yleensä odotteluvaiheessa laitettiin karapuita paikoilleen tai tehtiin eristyksiä.


Karapuutkin osas olla melkosen vittumaisia välillä ja sai tapella ne paikoilleen.




Myö naiset vaihdettiin yhteiseen huoneeseen loppuajaksi. Yläkertaan tuli niin paljon asiakkaita, että suostuimme siirtymään alas samaan. Tää huone oli kyllä tavallaan kivempi, mutta siellä oli vaan kylmä. Ulko-ovesta pääs suoraan takapihalle ja siinä olis ollu terassikalusteet, jos tahtois hengailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti